kiiinga

- Born to fight, born to kill, born to rule your world!! :D

#kändistankar

Kategori: LIFE

Det har gått xx antal dagar sedan jag skrev något sist! Jag suger verkligen på att hålla detta vid liv, känner jag! Men tråk dagarna går helt enkelt för fort. Men vet ni vad, nu på det senaste, har jag liksom gått och funderat på hur jag ska kunna ta tag i mitt liv på riktigt och äntligen bli känd för något roligt... 
Det hära med att bli en känd bloggerska är liksom sååå år2000 och där ligger inga pengar i det numera så Kinga the blogger är ute ur spelet! 

Helt ärligt nu. Jag är liksom helt tom på idéer! Hur blir man känd? Jag vill liksom bli känd!

Måste dock nämna att jag redan fått sjukt många roliga tips. Någon rolig person sa att jag skulle läcka ut en porrfilm. Och sedan filma porrfilmer som en hobby. 
Dock så känns inte det riktigt som min grej. Men om jag kan bli känd på det sättet, få mer fritid och bli kallad Kinga the pornstar så why the hell not?
Någon gav mig även ett tips på att börja youtuba, jag ska då spela lite spel och visa upp mina bröst.
Ja, why the hell not säger jag till det med! 

Nä, men något hittepå måste göras snart. Instagram kändis är jag juh redan! 
Jag har liksom fått Daughtry (#kändiscrush) till att gilla en av mina bilder. Så, Im on fire där...

Detta är vad jag tänker göra idag. Ligga här på soffan och fundera. Har du/ni några fler roliga idéer? Tipsa mig? Skriv då en kommentar!

Som tack, så lovar jag att jag ska komma ihåg dig, lovar även att jag ska nämna ditt namn i mitt tacktal när jag väl står på Globen och tar emot mitt pris som årets KÄÄÄÄÄÄÄNDIS!!

Xxx


Kommentarer


Kommentera inlägget här: